De Dag van de Supermarkt is een inspirerende dag met workshops, inclusief bezoeken aan inspirerende concepten binnen en nét buiten het supermarktkanaal. Het programma biedt een mix van innovatieve, maar ook concrete en werkbare workshops op terreinen als derving, lokale marketing inclusief de uitreiking van de Smaakt Local Marketing Awards, bedrijfsvoering en vakmanschap.

De Dag van de Supermarkt vindt plaats op dinsdag 5 november 2019. 

Doelgroep

De Dag van de Supermarkt is uitsluitend bedoeld voor supermarktprofessionals; ondernemers en bedrijfsleiders. 

De Dag van de Supermarkt bieden wij de eerste twee personen per winkel kosteloos aan met een all-in formule. Vanaf de derde persoon van dezelfde winkel zijn de kosten € 150,00 per persoon excl. BTW. De lunch, hapjes en drankjes en het vervoer tijdens de dag zelf zijn inbegrepen. De Dag van de Supermarkt is uitsluitend voor supermarktondernemers en -bedrijfsleiders en biedt u – naast het inspirerende en leerzame programma – een mogelijkheid om in contact te komen met collega-ondernemers. Er is genoeg tijd om elkaar te spreken.

Mocht u niet tot deze primaire doelgroep behoren, maar toch willen deelnemen aan deze dag neem dan contact op voor alle partnermogelijkheden met Michiel van Pampus: michielvanpampus@vakmedianet.nl of 088-584 06 96.

Annuleringsvoorwaarden

Deze inschrijving is gratis, maar niet vrijblijvend. Annuleren kan alleen schriftelijk via klantenservice@vakmedianet.nl. Tot vijf werkdagen voor aanvang van de bijeenkomst is annuleren kosteloos, daarna brengen wij €99,- catering- en administratiekosten in rekening. Mocht u onverhoopt niet kunnen, dan kunt u natuurlijk altijd een collega van uw inschrijving gebruik laten maken.