Di 09 oktober 2018

10:30 - 11:00

Ontvangst

Vanaf 10.30u heten wij u van harte welkom in THREE-SIXTY in Veghel.  Dit is het nieuwe innovatiecentrum voor circulaire economie. Hier werken ondernemers, studenten en startups die samen innovatieve concepten ontwikkelen en testen voor diverse voedselvraagstukken.

11:00 - 11:15

Opening Dag van de Supermarkt

Opening door gastheer en hoofdredacteur van Distrifood: Peter Garstenveld

11:15 - 12:15

Bob Hutten
De Verspillingsfabriek

Bob Hutten wil met de Verspillingsfabriek een vaste plek veroveren in het supermarktschap. De Verspillingsfabriek in Veghel heeft net haar tweejarig bestaan gevierd. Hoe gaat het met de fabriek en waar staan we op het gebied van voedselverspilling? Initiatiefnemer Bob Hutten: “Het thema verspilling is groter geworden, maar er is nog een lange weg te gaan.”

12:15 - 13:00

Lunch

Een heerlijke lunch verzorgd door Hutten Catering

13:00 - 15:15

Workshopronde 1

De groep wordt opgesplitst in twee groepen. Groep 1 blijft in Veghel voor een rondleiding, diverse presentaties, cases en workshops. Groep 2 vertrekt met de bus naar PLUS Ton Henst in Best.

15:15 - 15:30

Pauze

Even ontspannen onder het genot van een drankje.

15:30 - 17:30

Workshopronde 2

Groep 1 vertrekt met de bus naar PLUS Ton Henst en groep 2 blijft in Veghel voor een rondleiding, diverse presentaties, cases en workshops. 

17:30 - 19:00

Walking dinner & de uitreiking van de Local Marketing Awards

Samen genieten van de verse gerechten van Hutten Catering en de spannende ontknoping van de Local Marketing Awards.