Wouter Verkerk

Wouter Verkerk

Wouter Verkerk (1978) is een horeca-man in hart en nieren. Na een carrière in de horeca-uitzendwereld richte hij in 2010 Verkerk Bartstra op. Een bureau voor gastvrijheid. Wouter is naast columnist en schrijver vooral coach van Horeca ondernemers en hun teams door heel Nederland. Hij begeleid gastvrijheid-processen en weet als geen ander de thema's 'onderscheidend klant-contact' 'gastvrijheid' en 'beleving' een eigen, belangrijke plek te geven in een horeca-concept. Wouter ontwikkelde zijn eigen gastvrijheids-model: Wouter's Big5. Het is een methode die medewerkers helpt bij de focus op de 5 belangrijkste momenten tijdens de Guest-journey. Wouter werkt samen met gastvrije bedrijven in heel Nederland waaronder Bagels & Beans, Pathé theaters en de Van Heeckeren groep op Ameland.

 
Bas Wiegmans

Bas Wiegmans

Bas Wiegmans is ondernemer van Jumbo Wiegmans in Apeldoorn

 
Dennis Schimmel

Dennis Schimmel

Plus-ondernemers Jaap, Johanna en Dennis Schimmel openden eind maart hun nieuwe supermarkt. Voor de familie Schimmel is het de tweede Plus in IJsselstein. Schimmel noemt het ‘niet de grootste, maar wel de mooiste Plus van Nederland’.

 
Pel 't Lam

Pel 't Lam

Pel 't Lam is PLUS ondernemer. ‘Personeelstevredenheid = klanttevredenheid’, luidt zijn simpele maar overtuigende stelling.

 
Dico Bogerd

Dico Bogerd

Dico Bogerd is advocaat bij BVD Advocaten. Dico Bogerd stuurt binnen BVD advocaten het brancheteam retail aan. Zelf is hij als arbeidsrechtspecialist werkzaam voor ondernemers binnen vele retail formules (zowel food als non-food). Als retailadvocaat spreekt hij de taal van de retailondernemer en kent hij de branchespecifieke vraagstukken door en door.

 
Erwin de Kroon

Erwin de Kroon

Erwin de Kroon is commercieel directeur bij Kettlitz Wulfse.

 
Jaap Schoppink

Jaap Schoppink

Account Manager atTOMRA Systems BV

 
Kars Schaap

Kars Schaap

Kars Schaap werkt sinds 2012 als retail consultant bij Marshoek. In deze functie ondersteunt hij retail ondernemingen in het realiseren van hun ambitie. Zijn missie hierbij is om duurzaam rendement te creëren voor zijn klanten, zowel in euro’s als werkplezier. Kars heeft zijn roots liggen in de retail en is afgestudeerd in de managementwetenschappen met als specialisatie verander- en implementatiekunde.

 

Organisatie

Partners

Locatie

Hotel Vianen
Prins Bernhardstraat 75
4132XE Vianen

Partner worden?

Wilt u ook partner worden van de Dag van de Supermarkt? Neem voor meer informatie contact op met onze accountmanager.

Michiel van Pampus
Accountmanager Distrifood
E: michielvanpampus@vakmedianet.nl
T: 088-5840696

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de Dag van de Supermarkt? Neem dan hier contact met ons op.
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.